Gerenommeerd. Voortvarend. Vasthoudend.

Heksenkruidlaan 2 0 ong Eindhoven

Specificaties

Koopsom: € 236.500 k.k.


Terug naar het overzicht

Omschrijving

DEZE VERKOOP GESCHIEDT MIDDELS INSCHRIJVING:
U KUNT MIDDELS EEN BIEDINGENFORMULIER (VIA OP KANTOOR OP TE VRAGEN) EEN VOORSTEL DOEN, SLUITINGSTERMIJN 18 MEI 2018 17:00 UUR).

In het bosrijke Schuttersbosch gelegen fraai bouwkavel, voor de bouw van een vrijstaande woning.

Het Schuttersbosch is een woonbos waar de karakteristieke houten woningen opgaan in de natuur!

Genieten van de fluitende vogels, eekhoorns, de rust én de natuur? Dat kan in het geliefde “Schuttersbosch”, waar elk jaargetijde even mooi is. Waar in de warme zomers, de bomen voor verkoeling zorgen, zie je in het voorjaar de vogels nestelen en kan je in de herfst genieten van de mooie gekleurde bladeren. Anderzijds bent u binnen enkele fietsminuten in het bruisende centrum van Eindhoven met een diversiteit aan winkels en horecagelegenheden en zijn de slager, bakker, supermarkt en diverse sportgelegenheden allemaal binnen handbereik.

Look & feel
In Schuttersbosch golden tot afgelopen zomer gemeentelijke welstandscriteria waaraan de te verbouwen en nieuw te bouwen woningen moeten voldoen. Golden, want Schuttersbosch was een van de buurten in Eindhoven die de kans kreeg om zelf het welstandsbeleid vorm te geven.
Huidige en toekomstige bewoners hebben, samen met Woonbedrijf, gewerkt aan een Beeldkwaliteitsplan voor Schuttersbosch. Hierin is onder andere aangegeven aan welke voorwaarden de nieuw te bouwen/te verbouwen woningen moeten voldoen om goed te passen bij de look & feel van Schuttersbosch.
De historische kenmerken, het groene en de sociale betrokkenheid worden heel erg gewaardeerd door de bewoners, de gemeente en Woonbedrijf. Hiermee nemen de bewoners van Schuttersbosch zelf de regie over de leefbaarheid in hun wijk in eigen hand.

Op 18 juli 2017 heeft de gemeente het Beeldkwaliteitsplan Schuttersbosch vastgesteld. Zo blijft de wijk aantrekkelijk voor de huidige en nieuwe wijkbewoners

Nader informatie omtrent het kavel:

Juridisch:
-Betreft een vrijwillige veiling: biedingenformulier is via ons kantoor op te vragen;
-Biedingen dient men uit te brengen middels een bij ons kantoor op te vragen “biedingenformulier” daar kunt u tevens uw randvoorwaarden kenbaar maken;
– Bod is kosten koper (overdrachtsbelasting bedraagt 6%).
-Formulier dient uiterlijk op 18 mei 2018 17:00 uur bij ons binnen te zijn
(advies: ontvangstbevestiging aanvinken);
– Voorbehoud van verkrijgen omgevingsvergunning dan wel financiering worden niet door verkoper geaccepteerd;
– Alles geschiedt uitdrukkelijk onder voorbehoud gunning verkoper!

Het kavel:
-Oplevering zoals het kavel er nu bij ligt;
-Dit jaar heeft de gemeente Eindhoven voor de wijk “Schuttersbosch” een nieuw Beeldkwaliteitsplan vastgesteld (op te vragen bij ons kantoor).
-Meer informatie omtrent bouwvoorschriften etc. zie site gemeente Eindhoven en de website van het Schuttersbosch.

Meer info:
Van Engelen de Wilde Makelaars, contactpersoon: Martijn Prinssen 040 222 3 777.

Locatie:

Heksenkruidlaan 2 0ong
5646 Eindhoven, Nederland

Download onze app