Gerenommeerd. Voortvarend. Vasthoudend.

Hindelaan 2 0 ong Eindhoven

Verkocht

Specificaties

Vraagprijs: € 190.000 v.o.n.


Terug naar het overzicht

Omschrijving

LET OP: DEADLINE VOOR HET INSTUREN VAN EEN BOD MIDDELS HET “BIEDINGENFORMULIER” IS UITGESTELD, U KUNT EEN SCHRIFTELIJK BOD BIJ ONS KANTOOR NEERLEGGEN TOT EN MET ZONDAG 4 MAART 2018, DIT OMDAT DE NIEUW TE PLANTEN BOMEN PAS EIND FEBRUARI GEPLANT KUNNEN WORDEN.

LET OP: BETRFET EEN “VANAF-PRIJS” DUS BIEDEN VANAF DIT BEDRAG VON.

In het bosrijke Schuttersbosch gelegen fraai bouwkavel, voor de bouw van een vrijstaande woning, gelegen in het “Oostenrijks gedeelte” van het Schuttersbosch.

Het Schuttersbosch is een woonbos waar de karakteristieke houten woningen opgaan in de natuur!

Genieten van de fluitende vogels, eekhoorns, de rust én de natuur? Dat kan in het geliefde “Schuttersbosch”, waar elk jaargetijde even mooi is. Waar in de warme zomers, de bomen voor verkoeling zorgen, zie je in het voorjaar de vogels nestelen en kan je in de herfst genieten van de mooie gekleurde bladeren. Anderzijds bent u binnen enkele fietsminuten in het bruisende centrum van Eindhoven met een diversiteit aan winkels en horecagelegenheden en zijn de slager, bakker, supermarkt en diverse sportgelegenheden allemaal binnen handbereik.

Look & feel
In Schuttersbosch golden tot afgelopen zomer gemeentelijke welstandscriteria waaraan de te verbouwen en nieuw te bouwen woningen moeten voldoen. Golden, want Schuttersbosch was een van de buurten in Eindhoven die de kans kreeg om zelf het welstandsbeleid vorm te geven.
Huidige en toekomstige bewoners hebben, samen met Woonbedrijf, gewerkt aan een Beeldkwaliteitsplan voor Schuttersbosch. Hierin is onder andere aangegeven aan welke voorwaarden de nieuw te bouwen/te verbouwen woningen moeten voldoen om goed te passen bij de look & feel van Schuttersbosch.
De historische kenmerken, het groene en de sociale betrokkenheid worden heel erg gewaardeerd door de bewoners, de gemeente en Woonbedrijf. Hiermee nemen de bewoners van Schuttersbosch zelf de regie over de leefbaarheid in hun wijk in eigen hand.

Op 18 juli 2017 heeft de gemeente het Beeldkwaliteitsplan Schuttersbosch vastgesteld. Zo blijft de wijk aantrekkelijk voor de huidige en nieuwe wijkbewoners

Nader informatie omtrent het kavel:

Juridisch:
-Betreft een “Vanaf-prijs” inclusief BTW, u kunt dus bieden vanaf dit bedrag;
-Biedingen dient men uit te brengen middels een bij ons kantoor op te vragen “biedingenformulier” daar kunt u tevens uw randvoorwaarden kenbaar maken;
-Formulier dient uiterlijk op 4 februari 2018 bij ons binnen te zijn
(advies: ontvangstbevestiging aanvinken);
-U mag, als koper, op maximaal 1 kavel bieden, let daarbij op dat een stel dus op max. 1 kavel mag bieden (controle via opmaak koopakte).
-Alleen natuurlijke personen komen in aanmerking voor de aankoop van een kavel;
-Transport vindt plaats bij Schäfer notarissen Eindhoven (verplichting vanuit verkoper)
-Uiterlijk op 1 maart 2018 worden de voorlopige koopaktes getekend;
-Indiening omgevingsvergunning geschiedt uiterlijk binnen 6 maanden na ondertekening koopakte en het notarieel transport dient uiterlijk 12 maanden na ondertekening van de koopakte plaats te vinden.

Het kavel:
-Oplevering zoals het kavel er nu bij ligt;
-Bodemonderzoek (categorie 1) is in opdracht van verkoper reeds uitgevoerd en ter inzage;
-Kavels worden aan de achterzijde en deels aan beide zijkanten voorzien van een groen gaashekwerk, kosten zijn voor verkoper;
-Dit jaar heeft de gemeente Eindhoven voor de wijk “Schuttersbosch” een nieuw Beeldkwaliteitsplan vastgesteld.
-In het Schutterbosch geldt een herplantingsplicht t.a.v. de gekapte bomen, de bomen zijn inmiddels gekapt, de herplant wordt nog op kosten van verkoper uitgevoerd. Op dit kavel worden 2 bomen herplant.
Deze worden uiteraard niet in het bouwvlak geplant en ook niet binnen een straal van 2 meter vanaf de erfafscheiding. De herplant zal in januari 2018 plaatsvinden (misschien verstandig om richting eind januari 2018 nog een keer het kavel te bekijken alvorens u een bod uitbrengt).
-Een sterk kenmerk van Schuttersbosch zijn de vele bomen en groen. Uitgangspunt is dat groen en bomen behouden blijven. U moet rekening houden dat deze bomen niet gekapt mogen worden.
-Meer informatie omtrent bouwvoorschriften etc. zie site gemeente Eindhoven en de website van het Schuttersbosch.

Verkoper heeft dit verkooptraject geheel uitbesteed aan haar verkopend NVM makelaar:
Van Engelen de Wilde Makelaars, contactpersoon: Martijn Prinssen 040 222 3 777.

Locatie:

Hindelaan 2 0ong
5646 BG Eindhoven, Nederland

Download onze app