Gerenommeerd. Voortvarend. Vasthoudend.

Irenelaan 28 Waalre

Specificaties

Vraagprijs: € 2.650.000 k.k.


  • Oppervlakte: 706 m2
  • Perceel: 3777 m2
  • Inhoud: 2136 m3
  • Bouwjaar: 1980
  • Verdiepingen: 3
  • Kamers: 9
  • Slaapkamers: 6
  • Ligging: aan bosrand, vrij uitzicht, beschutte ligging, buiten bebouwde kom

Terug naar het overzicht

Omschrijving

English text below.

Aan de rand van het bos maar toch op 10 minuten fietsen van Eindhoven is deze volledig verbouwde villa gelegen. De villa is in 1980 gebouwd en in 2001 in omvang verdubbeld. In 2012 is de villa geheel gerenoveerd.

Er is een fraaie rieten kap aangebracht, er is een lift geplaatst die alle verdiepingen met elkaar verbind en de indeling is dusdanig aangepast dat er buiten de 5 slaapkamers met allen een eigen badkamer veel ruimte is om te eten, studeren, ontspannen en sporten.

Dit huis ligt samen met een bijgebouw in stijl, in gebruik voor parkeren en logeren, op een perceel van 3.777 m² in een bosrijke omgeving en nabij de dorpskern van Waalre en het centrum van Eindhoven.

Het woonhuis is gelegen op een afgesloten perceel. Middels elektrische poort is er toegang tot de oprijlaan met parkeermogelijkheden. Aan het einde staat het bijgebouw voor overdekt parkeren en daarboven zijn alle faciliteiten aanwezig voor een gastenverblijf. Voorts is hier op de begane grond opslag voor tuingereedschap of kennel met afgesloten buitenruimte voor honden. De 1e verdieping zou omgebouwd kunnen worden naar een gastenverblijf of verblijf voor een au pair.

Het hoofdgebouw is bereikbaar via de voordeur met daarachter toegang tot de hal of via de achterdeur. Deze geeft toegang tot de woonkeuken welke zeer goed is geoutilleerd met onder andere wijn klimaatkasten, meerdere ovens, een eiland om bijvoorbeeld aan te eten. Verder is de keuken voorzien van een afzonderlijke spoel-en bijkeuken. Aansluitend is een kantoor met archief.

De woonkamer is opgedeeld in verschillende sfeervolle hoeken waaronder een eetkamer aan de serre, een lees/zithoek aan de tuinzijde met open haard en een riante lounge met tv. Voorts is op de begane grond de wellness met riant binnenbad en gym. Door de openslaande deuren naar de tuin is op warme dagen dit bad ook goed te gebruiken. Voor de winters is er een open haard. De gym is airconditioned en aansluitend zijn de sauna, stoombad en (stort)douche.
Middels een trap of lift is de eerste etage bereikbaar, waar zich een gastenverblijf met thuisbioscoop bevindt.

De eerste verdieping is voorzien van 5 riante slaapkamers met elk toegang tot een van de vier badkamers. De masterbedroom met open haard heeft een walk-through closet en heeft de meest uitgebreide badkamer met ligbad, douche toilet en dubbele wastafel alsmede een klein terrasje. De overige slaapkamers hebben elk een badkamer met douche, toilet en wastafel.
Voorts is er op deze verdieping een bioscoopkamer met kitchenette en gezellige bedstede.
De ondergelegen kelder is deels in gebruik voor technische installaties behorende bij het huis en het zwembad. Hier is onder andere een luchtbehandelingskast die 2 x de benodigde capaciteit heeft zodat er geen zwembadgeur in de woning tot overlast kan zijn. In de kelder is voorts een wijn klimaat inloopkast, een wasruimte en veel kastruimte. Ook deze ruimte is met de lift bereikbaar.

Rondom het huis is een fraai aangelegde tuin met gezellige terrassen, groene weides, vijvers, sproei-installatie en veel bomen.

De villa is voorzien van een domotica systeem en een uitgebreide beveiligingsinstallatie met diverse camera’s rondom de villa.

Ligging

Aan de zuidelijke rand van Eindhoven, gelegen in de fraaie gemeente Waalre, ligt geheel verscholen in het groen de Irenelaan.
In een bosrijke omgeving ligt dit dorp wat voor intimi ‘de groenfontein van de Kempen’ wordt genoemd.

Door de situering tussen te A2 en de A67 zijn zowel de Randstad als Antwerpen zeer goed bereikbaar.

Eindhoven heeft een eigen vliegveld, veel openbaar vervoer voorzieningen en voor recreatie onder andere een mooie golfbaan.

De Irenelaan 28 is gelegen in het doodlopende deel van de laan met aan de voorzijde enkel bos. Er is een collectief beveiligingscontract met 5 minuten response tijd afgesloten met de bewoners in de omgeving.

Kijk voor een exclusieve presentatie op onze site!

——————————————————————-

This fully renovated villa is situated on the edge of the woods, yet 10 minutes by bike from Eindhoven. The villa was built in 1980 and doubled in size in 2001. In 2012, the villa was completely renovated.

A beautiful thatched roof has been placed, as well as a lift which connects all floors. And the layout has been adjusted so that now all 5 bedrooms have a private bathroom and there is plenty of room to eat, study, relax and exercise.

This residence, with an annexe in style that is used for parking and guests, is located on a plot of 3,777 sqm in wooded surroundings near the village of Waalre and the centre of Eindhoven.

On the southern outskirts of Eindhoven, located in the beautiful municipality of Waalre, Irenelaan is completely hidden by greenery.

The village is situated in wooded surroundings. Locals call it ‘the green fountain of Kempen’.

Thanks to the favourable location between the motorways A2 and A67 both the Randstad conurbation and Antwerp are easily accessible.

Eindhoven has an airport and many public transport facilities. Recreational facilities include a beautiful golf course.

Irenelaan 28 is located at the dead end of the lane with at the front side only woods. A collective security agreement with a 5-minute response time has been concluded with the residents in the area.

Layout:

The residence is situated on an enclosed property. The electric gate gives access to the driveway with parking possibilities. At the end there is the annexe for covered parking, with above it all the facilities for a guest accomodation. And on the ground floor of this annexe there is a storage space for gardening tools or a dog basket.

The main building is accessible through the front door opening onto the hall or through the back door. The back door communicates to the kitchen which is very well equipped: climate-controlled wine cabinets, multiple ovens, a small utility room and a breakfast bar. It connects to an office space with separate storage. The living room is divided into several pleasant corners including a dining room in the conservatory, a reading/sitting area with a fireplace overlooking the garden and a spacious lounge with TV. The ground floor also has a spa with large indoor pool and gym. Thanks to the French doors opening onto the garden, the pool is also attractive in the summer. For the cold winter days there is a fireplace. The gym is air-conditioned. The sauna, steam room and shower are adjacent.

The first floor can be reached by stairs or by lift.

The first floor has 5 spacious bedrooms, each with access to one of the four bathrooms. The master bedroom with fireplace has a walk-through cupboard and the most comprehensive bathroom with bath, shower, toilet, double washbasin and also a small patio. The other bedrooms have a bathroom with shower, toilet and washbasin.

On this floor there is also a cinema room with kitchenette and cosy cupboard bed.

The underlying basement is partly used for installations belonging to the house and the pool. These include an air-conditioning unit with twice the needed capacity in order to avoid any pool smell in the house. There is also a climate-controlled wine walk-in cabinet, a laundry area and plenty of cupboard space. This area is also accessible by lift.
Around the house: a beautifully landscaped garden with nice terraces, green meadows, ponds and a lot of trees.

Look at our website for an exclusive presentation!

Locatie:

Irenelaan 28
5583 AE Waalre, Nederland

Download onze app