Gerenommeerd, voortvarend, vasthoudend.
Onze doortastende hands-on mentaliteit zorgt ervoor dat wij al jaren een goede naam hebben als makelaarskantoor in de regio Eindhoven.

Bij van Engelen de Wilde Makelaars werken we binnen een klein en hecht team wat helderheid en korte lijnen in onze communicatie met zich meebrengt. Wij begrijpen dat het kopen of verkopen van een woning een moment van grote betekenis is. Juist daarom is transparantie cruciaal. Of het nu gaat om het verkopen- of aankopen van een woning: wanneer we bij van Engelen de Wilde Makelaars onze krachten bundelen, kent de woningmarkt geen geheimen voor ons!

Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken, maar vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom op ons kantoor aan den Hof 84A in Aalst-Waalre.

Juske van Dijk

Register Makelaar

In 2014 heb ik mijn studie vastgoed en makelaardij met succes afgerond en sindsdien ben ik werkzaam als makelaar in diverse segmenten van de vastgoedmarkt. Sinds mei 2020 ben ik werkzaam bij van Engelen de Wilde Makelaars en ben ik u met veel plezier van dienst bij de aan of verkoop van uw woning. Neem gerust contact met mij op via kantoor of rechtstreeks via mijn mobiel.

06 21 37 34 99 info@vanengelendewilde.nl

Rob van Engelen

Founder

Maximale opbrengst van uw woning is voor ons cruciaal. U kunt rekenen op een deskundige, doortastende aanpak. Neem gerust contact met mij op via kantoor of rechtstreeks via mijn mobiel.

06 51 31 99 68 info@vanengelendewilde.nl

Ellen van Engelen-Priem

Administratie

U kunt zowel Juske, Rob als mijzelf aan de telefoon treffen. Ik werk samen met hen ter ondersteuning. Ik beheer de administratieve aspecten van het makelaarskantoor. Meerdere taken op mij nemen daar waar nodig en een positieve instelling in het leven zijn belangrijke kenmerken van mij.

040 22 23 777 info@vanengelendewilde.nl

Contact

Neem contact op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook ons contactformulier invullen.

040 22 23 777 info@vanengelendewilde.nl
  • Door het formulier te gebruiken ga je akkoord met de verwerking van jouw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring