Het vinden van het huis van uw dromen is immers heel iets anders dan ‘zomaar een huis’ vinden.

U moet kunnen terugvallen op iemand die de omgeving kent als zijn broekzak, die weet wat er speelt en beschikt over een uitgebreid netwerk. Van Engelen De Wilde Makelaars kent Eindhoven/Waalre en de directe omgeving als geen ander. Wij beschikken vaak over inside information, die ons in staat stelt slagvaardig te kunnen inspelen op situaties, zodat wij een belangrijke positie kunnen innemen. Dat is al vaker van doorslaggevende betekenis gebleken. Als u ons een zoekopdracht verstrekt, dan bent u verzekerd van een uiterst serieuze marktbenadering. De samenwerking start met een kennismakingsgesprek en een inventarisatie van uw wensen. Vervolgens zullen wij u begeleiden bij het vinden van de woning waarnaar u altijd al zocht.

Op de hoogte blijven van nieuwe woningen?

Vul je gegevens in, wij houden je automatisch op de hoogte over nieuwe woningen die voldoen aan je wensen.

Contact

Neem contact op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook ons contactformulier invullen.

040 22 23 777 info@vanengelendewilde.nl
  • Door het formulier te gebruiken ga je akkoord met de verwerking van jouw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring