Bedrijfsnaam

Kundig en vriendelijk!

Wij hebben Rob leren kennen bij de aankoop van ons nieuwe huis. We hebben dit proces als zeer prettig ervaren. Hij is zeer kundig, betrouwbaar en vriendelijk en heeft oog voor alle partijen in het proces. Omdat dit voor ons zo goed voelde heeft hij daarna ook de verkoop van onze huidige woning begeleid. Ook dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Goed advies en korte lijnen in de communicatie. Het is dat we nu ons droomhuis gevonden hebben ( en hopen voorlopig niet meer te hoeven verhuizen) anders zouden we hem zo weer benaderen. Wij kunnen Rob dus zeer aanbevelen!

- Jorg en Margje
Bedrijfsnaam

Goede begeleiding

Een zeer ervaren makelaarskantoor. Ze denken graag mee, geven goede begeleiding en zijn daarnaast goed bereikbaar.

- Beekman
Bedrijfsnaam

frequente updates

Goed persoonlijk contact en frequente updates over de voortgang, ook in periodes van mindere belangstelling. Doortastend optreden bij serieuze belangstelling. Dank voor het gehele begeleidingstraject!!

- Dhr. Moerkens
Bedrijfsnaam

local hero

VanEngelenDeWilde Makelaars is de ‘local hero’ in het Villapark Eindhoven! Jarenlange ervaring met de verkoop van de Philips vastgoedportefeuille aan woonhuizen betaalt zich uit.

- Dhr. Stijn Thijssen
Bedrijfsnaam

Volle tevredenheid

Rob is een uiterst deskundige makelaar die goede informatie geeft voorafgaand en direct na een bezichtiging terugkoppeling aan ons als kopers. Het hele proces is naar volle tevredenheid verlopen.

- Mevr. Chmielowska
Bedrijfsnaam

Prijs-kwaliteit is in verhouding

Prima contact, rustig en zakelijk.

Afspraken worden goed nagekomen.

- Dhr. van de Vin
Bedrijfsnaam

Aanbeveling

Zeer betrouwbare partij die je ontzorgt en het maximale voor je doet.

- Dhr. Jan-Dirk Smolders
Bedrijfsnaam

Meer dan 100%

Zoals je ons kent gaan we voor liefst meer dan 100%, vandaar ook de keuze voor jou als onze makelaar. Dank voor AL jouw input!

- Barry & Bram
Bedrijfsnaam

Goede service

Goede service en support, zowel bij aankoop als verkoop. Super snelle verkoop voor een fantastische prijs!

- Petra Dijks

Contact

Neem contact op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook ons contactformulier invullen.

040 22 23 777 info@vanengelendewilde.nl
  • Door het formulier te gebruiken ga je akkoord met de verwerking van jouw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring