Bedrijfsnaam

Geweldig!

Wij hebben via van Engelen de Wilde Makelaars zowel een huis gekocht als verkocht. Beide keren was dit een ontzettend prettige ervaring waarbij wij zeer deskundig geholpen zijn. Werkelijk niets was te veel. Zeer persoonlijk en vriendelijk contact, ook buiten kantoortijden altijd bereikbaar. Zeer tevreden!

- Familie van Nunen
Bedrijfsnaam

Goede keuze voor de verkoop van je woning

Huis verkopen, hoe doen we dat? Plaatselijke makelaar gezocht op internet en bellen maar!
De oprechte klantvriendelijkheid was gelijk een goede reden voor een geheel vrijblijvend gesprek dat door de heldere en duidelijke uitleg van team van Engelen de Wilde mijn vertrouwen in hun dienstverlening had gewekt. De presentatie van de woning was super, communicatie is zeer goed, persoonlijk contact met Juske of Rob op regelmatige basis als er iets te melden was en altijd een positieve vriendelijke toon, voor vragen ook altijd bereikbaar.
Ons ouderlijk huis is dankzij het deskundig team van makelaar van Engelen de Wilde op een positieve voorspoedige manier van eigenaar veranderd.
Een aanbeveling waard!

- Ellis
Bedrijfsnaam

Kundig en vriendelijk!

Wij hebben van Engelen de Wilde leren kennen bij de aankoop van ons nieuwe huis. We hebben dit proces als zeer prettig ervaren. Rob is zeer kundig, betrouwbaar en vriendelijk en heeft oog voor alle partijen in het proces. Omdat dit voor ons zo goed voelde heeft van Engelen de Wilde daarna ook de verkoop van onze huidige woning begeleid. Ook dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Goed advies en korte lijnen in de communicatie. Het is dat we nu ons droomhuis gevonden hebben ( en hopen voorlopig niet meer te hoeven verhuizen) anders zouden we hen zo weer benaderen. Wij kunnen van Engelen de Wilde Makelaars dus zeer aanbevelen!

- Jorg en Margje
Bedrijfsnaam

Goede begeleiding

Een zeer ervaren makelaarskantoor. Ze denken graag mee, geven goede begeleiding en zijn daarnaast goed bereikbaar.

- Beekman
Bedrijfsnaam

frequente updates

Goed persoonlijk contact en frequente updates over de voortgang, ook in periodes van mindere belangstelling. Doortastend optreden bij serieuze belangstelling. Dank voor het gehele begeleidingstraject!!

- Dhr. Moerkens
Bedrijfsnaam

local hero

VanEngelenDeWilde Makelaars is de ‘local hero’ in het Villapark Eindhoven! Jarenlange ervaring met de verkoop van de Philips vastgoedportefeuille aan woonhuizen betaalt zich uit.

- Dhr. Stijn Thijssen
Bedrijfsnaam

Volle tevredenheid

Uiterst deskundige makelaars kantoor dat goede informatie geeft voorafgaand en direct na een bezichtiging terugkoppeling aan ons als kopers. Het hele proces is naar volle tevredenheid verlopen.

- Mevr. Chmielowska
Bedrijfsnaam

Prijs-kwaliteit is in verhouding

Prima contact, rustig en zakelijk.

Afspraken worden goed nagekomen.

- Dhr. van de Vin
Bedrijfsnaam

Aanbeveling

Zeer betrouwbare partij die je ontzorgt en het maximale voor je doet.

- Dhr. Jan-Dirk Smolders
Bedrijfsnaam

Meer dan 100%

Zoals je ons kent gaan we voor liefst meer dan 100%, vandaar ook de keuze voor van Engelen de Wilde Makelaars als onze makelaar. Dank voor AL jullie input!

- Barry & Bram
Bedrijfsnaam

Goede service

Goede service en support, zowel bij aankoop als verkoop. Super snelle verkoop voor een fantastische prijs!

- Petra Dijks

Contact

Neem contact op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook ons contactformulier invullen.

040 22 23 777 info@vanengelendewilde.nl
  • Door het formulier te gebruiken ga je akkoord met de verwerking van jouw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring